Vigyázzunk értékeinkre

“Bikesafe” és “Házhoz megyünk” programok Ajkán.

A “Bikesafe” rendezvényt 2017. április 7-én délelőtt tartották a helyi Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium bejáratánál. Az Ajkai Rendőrkapitányság, a Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a helyi polgárőrség együttes közreműködésével lehetőség nyílt a kerékpárok ingyenes regisztrációjára, amely egységesen a www.bikesafe.hu internetes felületen történik.

A regisztráció során lefényképezik a kerékpárt, a tulajdonos hologramos matricát és igazoló kártyát kap. Az ajkai programon összesen nyolc kerékpárt regisztráltak.

A Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság az idei évben is folytatja a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított „Házhoz megyünk!” elnevezésű országos kampányt. A program célja, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában.

Ajkán, a Városi Művelődési Központ aulájában 2017. április 7-én délután rendőrségi szakemberek látták el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. Igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik egy későbbi időpontban, díjmentesen.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság