Ünnepeltek a Zala megyei polgárőrök

Teskándon tartották meg szombaton a Zala megyei polgárőrök éves találkozóját. A Főző- és sportversenyek mellett kulturális programok is szórakoztatták a megjelent polgárőröket, családtagjaikat.

Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke beszédében külön megköszönte a polgárőrök önzetlen és odaadó munkáját. Mint mondta, a polgárőrök mellett jelentős feladat hárul a feleségekre, férjekre, családtagokra is, akik segítik a rend önkéntes őreit. Rövid értékelő beszédében kiemelte a polgárőrök karitatív tevékenységének fontosságát, valamint azt, hogy mint eddig, az előző évben is bizonyították szociális érzékenységüket és segítették az időseket, rászorulókat.

A Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke a rendezvényen tárgyjutalomban részesítette a kiemelkedően teljesítőket, így egy értékes karórát vehetett át Tornyos Roland és Ambrus Tibor, az Ebergényért Polgárőr Egyesület tagja.

A kissé borongós időjárás sem vette el a Zala megyei polgárőrök kedvét, különösen a Söjtöri Polgárőr Egyesület tagjainak nem, akik a főzőversenyben remekeltek és meg is nyerték azt.