Ülésezett a Várpalotai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A várpalotai polgármesteri hivatal tanácsterme adott otthont a rendezvénynek.

A Várpalotai Rendőrkapitányság kezdeményezésére Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum megtartására került sor 2017. október 17-én, Várpalotán. A megbeszélésre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a polgárőrség és a program keretében működő munkacsoportok vezetői, továbbá a társszervek képviselői, valamint az oktatási intézmények fenntartói.

Az eseményen először dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes, a Várpalotai Rendőrkapitányság vezetője adott tájékoztatást az illetékességi területének bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről. Ezt követően Angermanné Csaba Edina, az ifjúságvédelmi munkacsoport vezetője, majd Feketéné Barabás Csilla, az idősügyi munkacsoport vezetője számolt be a 2017-ben végzett munkáról, és ajánlásokat fogalmaztak meg a jövőre nézve.

A fórum zárásaként dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője pozitívan értékelte a szervezetek közötti együttműködést, beszélt a rendőrség megyei célkitűzéseiről, valamint válaszolt a meghívottak által feltett kérdésekre és javaslatokra.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság