Tájékoztatás a rendkívüli hideggel kapcsolatos Isaszegi polgárőri segítségnyújtásról

Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesületünk tagjai Rácz Zoltán elnök vezetésével – a rendkívüli hideg időjárással kapcsolatosan – több alkalommal nyújtott segítséget az isaszegi lakosok részére a kihűlés megakadályozása érdekében.

2016. január 08. napján többek között egy idős hölgynek szállítottak tűzifát. Az idős hölgy semmilyen tüzelőanyaggal nem rendelkezett, a lakásában 2 fok volt. Éppen műanyag hulladékot aprított fel, ezzel szeretett volna egy kis meleget teremteni otthonába. A tűzifát polgárőr kolléga ajánlotta fel, melyet be is hordunk a hölgy otthonába.


Ezen kívül ugyanezen, napon az Isaszegi Önkéntes Tűzoltóság, illetve az Isaszegi Városüzemeltetési Szervezet összefogásával, segítségével az Egyesület kb. 10-15 címre szállított közösen tüzelőanyagot.


Az összefogás eredményeként több isaszegi lakos, illetve család részére sikerült egy kis meleget biztosítani, megmentve őket az esetleges kihűléstől és annak következményeitől.
Tevékenységük, illetve segítségnyújtásuk nagyon pozitív visszajelzéseket, valamint további társadalmi összefogást eredményezett a városban /élelmiszer és tüzelőanyag felajánlás/.