Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből is voltak vendég polgárőrök Gyenesdiáson

A Gyenesdiás Polgárőr és Vízi Egyesület által meghirdetett „vendég polgárőr szolgálat” ellátásán ebben az éven immár második alkalommal vették rész Szabolcs- Szatmár –Bereg Megyéből polgárőrök.

A Vámos György Kékcsei Polgárőr Egyesület vezetője és Horváth Kornél Gyenesdiás Polgárőr és Vizi Egyesület titkára együttműködésének köszönhetően augusztus 17-től – 24-ig 1tizengegy fő polgárőr teljesített bűnmegelőzési és járőrszolgálatot Gyenesdiás nagyközség strandjain, a gépkocsi parkolókban és a két strandot összekötő kerékpárúton.

Az önkéntesek munkája segítette a helyi egyesület munkáját, valamint hozzájárult a közbiztonság és a lakosság biztonságérzetének javulásához, mindemellett élvezhették a Balaton adta pihenés lehetőségét. A közös esték, főzések egy kis csapatépítő tréningre is lehetőséget adtak.

Polgárőrök összesen 496 szolgálati órát teljesítettek ott tartózkodásuk alatt. A község polgármestere, a strand igazgatója és a helyi polgárőr egyesület munkájukat megköszönte és jövőre is szíves fogadja őket. A két csoport szolgálati ideje alatt rendkívüli esemény nem történtek.

A szolgálatot teljesítő polgárőrök névsora:

  • Kékcse Polgárőr Egyesülettől: Háda Mária, Katona Ferencné, Katona Eszter, Katona Ferenc, Lakatos Róbert, Lakatosné Vámos Zsuzsanna, Vámos Tibor
  • Kemecse Polgárőrség Egyesülettől: Dócs Bertalanné, Korpai Gábor Józsefné
  • Vasmegyer Polgárőr Egyesülettől: Ignéczi Tamásné