Segítettek, gyűjtöttek, adtak a polgárőrök – „Adni öröm a fejlődéshez”

A helyi polgárőr egyesület elnöke, a polgárőrök és a támogatók fogtak össze a Kéremi iskoláért, s szerveztek gyűjtést az iskola technikai fejlesztése érdekében.

Kapcsolatunk a Kémeri iskolával 2013 évben kezdődött, ekkor kaptak először meghívást a Mesztegnyői Ifjúsági Táborba. Az elmúlt évben a diákokat kísérő Szabó Tamás jelenlegi iskola Igazgató a Mesztegnyői iskolavezetéssel ismerkedett össze. – mondta el Kiss János a Mesztegnyői Polgárőr Egyesület elnöke.

Az Iskola vezetése bemutatta a helyi iskolát ahol az Igazgató Úr meglepődve tapasztalta, hogy itt minden osztályban interaktív táblán tanulnak a gyerekek. A helyi Polgárőr Egyesület elnöke ezt követően adománygyűjtésbe kezdett a Szilágy megyei Kémeri Iskola számára technikai eszközfejlesztésre.

A megkeresett szervezetek és magán személyek pénzügyi és technikai eszközök (projektor, laptop, stb) adományozásával segítették az elnök munkáját.

Adományozók többek közt: Szerencsejáték Nonprofit Kft, Kaposfői Polgárőr Egyesület, Kaposfő Községi Önkormányzata, Mesztegnyői Polgárőr Egyesület, Sávoly Invest Kft. Sávoly, Ladi János Általános Iskola Mesztegnyő, Bartha Béla Tibor és családja és még sok más névtelen adományozó.

Szeretném megköszönni a támogatók önzetlen segítségét. E támogatással az iskola első interaktív tábláját sikerült átadni a Kémeri iskola számára. – tájékoztatta szerkesztőségünket Kiss János a Mesztegnyői Polgárőr Egyesület elnöke.