Polgárőrök a pályák biztonsága érdekében

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatója Benkő Tamás és a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke dr. Bilisics Péter 2013-ban együttműködési megállapodást kötött a labdarúgó mérkőzések biztonságos megrendezése érdekében.

Az elmúlt években a Pest megyei polgárőrök a rendezvényeken közmegelégedésre teljesítették a feladataikat. A két fél gyümölcsöző együttműködésének köszönhetően a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Társadalmi Elnöksége 2016. november  kinevezte dr. Bilisics Pétert a Biztonsági Bizottság tagjává, ezzel is elismerve a szakmai munkát, amit a Pest megyei labdarúgásért vezetésével a polgárőrök folytattak.

Dr. Bilisics Péter elmondta, hogy szeretné, ha a családok gyermekekkel minél többen látogassák a sporteseményeket valamint a sportrendezvények biztonságáért az érdeklődő polgárőröknek, akik részt kívánnak, vállalni a biztosítási feladatokban oktatási rendszer kialakítását. Többek közt pl: pszichológia, elsősegélynyújtás, tűz-és munkavédelem, rendezvénybiztosítás témakörökben.