Polgármesteri köszönet a Szerencsi Polgárőr Egyesület elnökének

Koncz Ferenc szerencsi polgármester, országgyűlési képviselő hétfőn mond le polgármesteri megbízatásáról, lévén honatyává történt megválasztása összeférhetetlen a városvezetői címmel. Tegnap (2018.05.05.) délután, a Szerencsi Polgárőr Egyesület taggyűlésén mondta mindezt abból az apropóból, hogy kitüntetést adott át Oláh Jánosnak, az egyesület elnökének.

– Annak ellenére, hogy polgármesterként számos alkalommal köszönhettem meg, ismerhettem el a város polgárőrségének munkáját, egyszer sem sikerült külön köszöntenem Oláh Jánost személyesen, márpedig az Ő szervező munkája az, ami erőssé teszi ezt a csapatot – mondta Koncz Ferenc. – Úgy érzem, illő még polgármesterként is kifejeznem hálámat, elismerésemet e hihetetlenül erős egyéniség felé, aki élethivatásának tekinti a közszolgálatot, aki idejét nem kímélve áldoz a városban élők biztonságérzetének megőrzéséért, javításáért.

Az eseményen elismerését fejezte még ki a Szerencsi Rendőrkapitányság részéről Balogh András alezredes, illetve Dr. Egeli Zsolt alpolgármester, végül jutalomban részesítették az egyesület tagjait.

Forrás: Serfőző László