Mindenszentek és halottak napján is szolgálatban voltak a polgárőrök  – országos körkép

A polgárőrök már a temetőkbe való eljutásnál segítették a lakosságot, részt vettek az esetleges forgalomterelésben, forgalomirányításban, segítették a parkolás zavartalanságát Magyarország több településén.

Országos körképünkben megmutatjuk a hozzánk beérkezett híreket.

A Pilisjászfalui Polgárőr Egyesület a rendőrséggel és más együttműködőkkel (Piliscsabai Polgárőrség, Tinnyei Polgárőrség, Pilis Security) közös- és önálló polgárőri szolgálatot látott el, és visszatérően ellenőrizték a környező temetőket.

Az elmúlt napokban összesen 60 óra 22 fő a Mezőszentgyörgyi temető biztonságáért.

A Hegyőrség Törökbálint Polgárőr Egyesület és a Városőrség Törökbálint Egyesület közösen segítették a temetőbe látogatók közlekedését, és figyeltünk a Törökbálinti temető rendjére.

Mindenszentek és Halottak napján megerősített szolgálat a temető környékén. – Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület.

A megemlékezés méltóságát, zavartalanságát november 01-03 között napi több alkalommal, összesen 36 óra közterületi szolgálattal segítette a Tapolcai Polgárőr Egyesület.

Az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagjai a kegyeleti napokon (Mindenszentek, halottak napja) egész napos szolgálatot láttak el a temetőkben és a temetők környékén.

Kisvárdán Halottak napja alkalmából temetői szolgalatot láttak el a Kisvárdai Polgárőr Egyesület tagjai.


Polgárőreink most, is mint sok éve jelenlétükkel segítik a temetőbe látogatók biztonságát. A lakiteleki temető a nagyon forgalmas 44-es főút miatt sokszor nehezen megközelíthető. – Szabó Mihály Polgárőr Egyesület Lakitelek

A Sajószentpéteri Polgárőr Egyesület polgárőrei is jelen voltak a helyi temetőben és a temető környékén.


Temetői szolgálat – Szolnok, Kőrősi út -.Szolnok Városi Polgárőr Egyesület.