Megújult a Rádió P

Köszönjük szépen a türelmeteket, s a rengeteg biztatást! Örömmel jelenthetjük be, hogy a Rádió P új honlapja elindult.

November 26-án a korábbi honlapunkat olyan erejű támadás érte, hogy az működésképtelenné vált. Próbálkoztunk visszaállítani a szolgáltató segítségével, de sajnos pár óra alatt ismételten feltörték. Így rövid tanácskozás után, biztonsági okokból teljesen leállítottuk. Négy és fél év után először.

Megpróbáltuk megmenteni az eddig feldolgozott anyagainkat, és bő két hét alatt elkészültünk az új honlapunkkal. Egy kicsit fejlesztettünk is közben, hogy minél több érdekes hírrel tudjunk szolgálni. Újítottunk is, és reméljük ez az új külső és új elrendezés mindenkinek tetszeni fog. Honlapunk a továbbiakban www.radiop.hu és a www.polgarorok.hu internetes címen érhető el, amely akár tableten és okos telefonon is olvasható.

Sajnos a bő két hét alatt nem lehet négy és fél év munkáját behozni, ezért az új honlapunkon még előfordulhatnak hibák. Folyamatosan dolgozunk ezek kijavításán, de ti is jelezhetitek a foszerkeszto@radiop.hu email címen.

Köszönöm szépen a Rádió P stábjának, közülük is Magyar Márk Lászlónak a kitartó, kimagasló munkáját! Nélkülük a Rádió P  most nem lenne.

Hladon Sándor