Köszönet a mesedoktoroknak – köszönjük, K&H gyógyvarázs mesedoktorok!

A K&H Csoport társadalmi felelősségvállalásának szerves részeként 2004 óta kiemelt figyelemmel kezeli a gyermekegészségügyet, így kíván hozzájárulni, hogy a jelen és a jövő társadalmának tagjai egyaránt teljes életet élhessenek.

A K&H gyógyvarázs fennállása óta 430 kórház és mentőszolgálat munkáját támogatta műszerekkel és berendezésekkel, összesen közel 646 millió forint értékben.

A K&H a program indulása óta törekszik arra, hogy az anyagi támogatás mellett hozzájáruljon a beteg gyerekek lelki gyógyulásához is.

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programot 2013 augusztusában hirdettük meg a nagyközönség felé. Az elmúlt öt évben több mint 50 ezren regisztráltatok a weboldalon, jelezve, hogy szeretnétek önkéntes mesedoktorok lenni. Segítségetekkel pedig több mint 17 000 személyes meseolvasás valósult meg a kórházakban, amit ezúton is köszönünk!

A személyes meseolvasás mellett a weben keresztül is szórakoztathatjátok a gyerekeket, hiszen az általatok küldött videók felkerülnek a K&H gyógyvarázs YouTube csatornájára, amelyek 47 gyermekosztály kis betegeinek okoznak örömteli perceket. Ha Te is szeretnél mosolyt csalni a kicsik arcára, válaszd ki kedvenc mesédet, kapcsold be telefonod, webkamerád vagy fényképezőgéped, és indulhat a felvétel!

Személyes és webes meséitekkel eddig több mint 104 000 gyereket örvendeztettetek meg! Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, hogy hozzájárultok a mese gyógyító erejének terjesztéséhez, a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program sikeréhez, a beteg gyerekek lelki és testi gyógyulásához!

Éld át Te is az élményt, amit egy beteg gyermek felvidítása okoz! Jelentkezz K&H gyógyvarázs mesedoktornak!

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

https://www.khgyogyvarazs.hu/szemelyes-meseolvasas

Amennyiben a programmal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk a khgyogyvarazs@gmail.com e-mail címre!

Forrás: K&H gyógyvarázs