Kettő álom is teljesült (motorozás-repülés)

A Baranya Megyei Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület, a Baranya Megyei Motorosok, és a Kökényi polgárőr légi felderítők segítségével megmotoroztatták Henit a mozgáskorlátozott hölgyet! Heni régi álma volt, hogy motorra ülhessen és megélhesse a motorozás által adott élményeket. A megyei motoros polgárőrség számára egy újabb kihívás volt ez a feladat és szívesen vállalták. Egy speciális hevederrel rögzítették a vezetőhöz így biztonságosan tudták szelni a Mecsek kanyarjait. Motoroztunk. Gyönyörű tájakon a Mecsekben: Remeterét, majd Abaliget, Orfű, a túra végén Pogány.  Csodálatos nap volt, minden percét élveztük.
“Ez egy fantasztikus nap volt: egyszerűen szóhoz nem jutottam”, mondta Heni. “Minden de minden megtörtént amit szerettem volna, Edward fantasztikusan vezet…”
A motorosok megtudták Henitől, hogy másik vágya a repülés. Így titokban leszerveztek neki egy repülést a Pogányi Reptéren. A motorozás végállomása így Heni nagy meglepetésére a Repülőtéren ért véget és már szárnyalhatott is ezúttal egy kétszemélyes trákkal. Kiemelt köszönet Wilkesz Edvárdnak és Szakály Lórántnak.

Köszönet minden támogatásért: RED BARON, Országos Mentőszolgálat, B.M. Rendőrkapitányság, B.M. Motoros Polgárőr Egyesület, Pannon Tv. Motobox, B.M. Polgárőr Szövetség, Schönberger Tamás, Pogányi reptér

Forrás; Pusch Kornél