Kerékpárokat kaptak az egyesületek

dav

Az elmúlt évekhez hasonlóan Kecse László a Tiszaföldvár Városi Polgárőr Egyesület elnöke, a Kunszentmártoni Járás Polgárőr Egyesületeinek járási koordinátoraként továbbra is egy nem szokványos módját választotta a koordinátori keretének az elosztására a járás egyesületei között.

Kecse László a koordinátori keretéből 2016. november 17-én a Cserkeszőlői Polgárőr Egyesületnek és a Tiszainokai Polgárőr Egyesületnek ajándékozott 2-2 db Csepel Landrider kerékpárt, melyet az egyesületek elnökei vehettek át.

A Megyei Polgárőr Szövetség által nyújtott járási koordinátori keret felosztása során ugyanis nem kis összegekre felosztva, elaprózva kapják meg az egyesületek a pénzbeli támogatást, hanem nagyobb értékben tárgyi eszközt kapnak, jelen pillanatban kerékpárokat, melyek elősegítik az egyesületek szolgálati feladatainak gyorsabb, hatékonyabb és magasabb minőségű ellátását.

Az elmúlt években már 7 Polgárőr Egyesület kapott a koordinátor támogatásával szolgálati kerékpárt.

A koordinátor nem titkolt szándéka, hogy a koordinátori keret ily módon történő felosztásával a járás mind a 11 település polgárőr egyesülete szolgálati kerékpárhoz jusson.

A remények szerint 2017. első félévében valóra válik a járási koordinátor 2 évre visszanyúló elképzelése és terve, mely szerint a Járás mind a 11 Polgárőr Egyesülete rendelkezni fog polgárőr szolgálati kerékpárral.