Járási közbiztonsági egyeztető fórum Cegléden

A Ceglédi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte 2018. május 24-én.

Cegléden 2018. május 24-én tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. Az összejövetelen a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, oktatási intézmények képviselői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

A fórum keretében Török Csaba r. alezredes, a Ceglédi Rendőrkapitányság megbízott vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról.

Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a negyedéves beszámolót, továbbá tájékoztatta a résztvevőket a Pest megyét, illetve közelebbről a Ceglédi Rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. A beszámoló kapcsán a fórumon résztvevők kérdéseket intézhettek a rendőrkapitányság vezetőjéhez, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők  kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság