IV. Ősök Napját biztosították a lovas polgárőrök

A Magyar Turán Alapítvány által életre hívott Magyar Turán Szövetség 2017-ben, augusztus 11-12-13-án rendezi meg a IV. Ősök Napját.

A Bugacon megrendezett ünnep a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állít emléket, az Ősök Napja mára olyan összekötő kapoccsá vált, ami az egész Kárpát-medencei magyarságot egyesíteni tudja.

Az elmúlt években létrejött nemzeti összefogás lehetővé tette, hogy hagyományt teremtsünk. A legnagyobb történelemformáló őseink – akiknek e Hazát is köszönhetjük – tiszteletére szervezett Ősök Napja ünnepséget minden második évben rendezzük meg.
A parkoltatáshoz nyújtottak segítséget a lovas polgárőrök Bugacon, közösen egy csapatban a bugaci polgárőrséggel. Köszönet Ócsa, Kisbér, Arló, Helvécia, Zagyvaszántó, Alsónémedi, Albertirsa, Dunaharaszti, Lakitelek és Kecskemét lovas polgárőreinek, akik a 3 napban nyeregbe szálltak, hogy önkéntes munkájukkal segítsék a rendezvényt. –közölte rádiónkkal Rácz Adrienn az Országos Polgárőr Szövetség Lovas Tagozatának elnöke.