Interaktív órák Szolnokon

A szolnoki Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában megtartott programon a kábítószerek és a kábítószerrel való kapcsolat veszélyeiről beszélgettek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai drogprevenciós programsorozat keretében tartottak előadást a szolnoki Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában. A sport- és egészségnap egyik programeleme volt a prevenciós előadás, amelyen felső tagozatos diákok vettek részt.

A gyerekek nagy érdeklődéssel hallgatták végig az előadókat, akik a kábítószerek és a kábítószerrel való kapcsolat veszélyeiről beszéltek. Az interaktív órán a diákok feltehették kérdéseiket az elhangzottakkal kapcsolatban, illetve megoszthatták saját tapasztalataikat is, így a rendőrökkel közösen kereshettek megoldást a megfogalmazott problémákra.

Az elméleti ismeretek mellett a Szolnoki Rendőrkapitányság – a Szolnok Városi Polgárőr Egyesülettel közösen – egy KRESZ pályát is felépített, ahol a gyerekek próbára tehették ügyességüket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság