Ifjú Polgárőr csapatépítő napot tartottak Héhalomban.

Csapatépítő tréninget tartottak a nógrádi ifjú polgárőrök Héhalomban kerékpártúrával, KRESZ oktatással, ügyességi versennyel, íjász bemutatóval egybekötve. Az óvodás korú ifjúság részére mini rutinpályát alakítottak ki, aminek nagy sikere volt.

A rendezvényt a település önkormányzata támogatta a helyi mentőszolgálat biztosította.A Mikszáth Szakiskola rendészeti szakról nyolc ifjú polgárőr tanuló vett részt, akik az iskolai tagozat aktív tagjai. A nógrádmegyeri ifjú polgárőrök 6 fővel képviseltették magukat a rendezvényen. A Balassagyarmati Kis Árpád iskolából 4 fő vett részt. A többi résztvevő a Pásztói járásból jött.

Több mint ötven induló volt a kerékpáros körversenyen különböző korosztályban.A rendezvényen az iskolák polgárőr pedagógusai is részt vettek és segítették a sikeres lebonyolítást.

A továbbiakban hasonló rendezvények megtartásáról egyeztettek az iskolák tagozatvezetői.

A sors fintora, hogy a délutáni rendezvény közben jött a riasztás az önkéntes tűzoltó polgárőröknek, hogy a szomszéd településen, Palotáson lakástűz van és egyben riasztották a Hatvani és Pásztói hivatásos tűzoltókat is. A tüzet együttes erővel, késő délután sikeresen megfékezték a forgalom terelést a Palotási polgárőrök végezték.