Hivatásosok és önkéntesek ajándékozták meg a Gyermekotthon lakóit

2018. december 6-án Miklós napján délután a Baranya Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület szervezésében került sor Pécsi gyermekotthon gyermekeinek megajándékozására.

Délután 14 óra 30 perckor a Pláza parkolójából indult el az a konvoj amelyben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a Baranyai Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó és Vámhivatal, a Magyar Honvédség, az Országos Mentőszolgálat, a Büntetés-végrehajtási intézet, a Közterület Felügyelet, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület kíséretében vitték el a Pécsi gyerekotthon lakóinak azokat az ajándékokat amit már több ajándékgyűjtő-pontokon összegyűjtöttek.

Vincze Tamás a Baranyai Motorkerékpáros Egyesület gazdasági vezetője szervezésében és vezetésével a motoros polgárőrök biztosították a szabad utat a konvoj számára a gyermekotthonig. A gyermekek műsorral, és az általuk készített ajándékkal kedveskedtek az ajándékozóknak. Az otthon lakói kipróbálhatták a szolgálati motorok és autók eszközeit és tartozékait ami minden évben nagy siker a gyermekek részéről. A program végén a gyermekotthon finom szendviccsel, süteményekkel és meleg teával kedveskedett az ajándékozóknak.

Forrás: fotó: Zóka Benjámin