Évzáró közgyűlés Piliscsabán

December 1-én tartotta a Piliscsabai Polgárőr Egyesület az ünnepélyes évzáró közgyűlését, ahol a 25 éves szolgálati viszonnyal rendelkező tagjait is köszöntötték.

Az évzárón meghívottként részt vett, Dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Szigeti János r.alezredes rendőrkapitány, Koczka Gábor r.alezredes őrsparancsnok, Farkas András polgármester, Bácskai Beáta alpolgármester, Styevola István képviselő, és az egyesület több támogatója is.

Az éves szakmai, és pénzügyi beszámolót követően került sor a 25 éves tagsággal rendelkező polgárőrök köszöntésére.

Oklevelet vehetett át, Kovács Józsefné, Kovács József, Molenda Károly, és Platsek Károly. Távollétében Licskai Imre, Kimberger László, Móczár Ferenc, Varga Lajos, és Pálfi Károly polgárőrök kaptak elismerést.

Platsek Károly az egyesület elnöke a Pest Megyei Polgárőr Szövetség arany fokozatú elismerését, míg Simon Gyula az Országos Polgárőr Szövetség “Polgárőr érdemkereszt arany fokozatát” vehette át, Dr. Bilisics Péter megyei elnöktől.

Az egyesület a megyei szövetségtől 250.000 Ft támogatásban részesült, valamint Hatt Zoltán egy nagyteljesítményű keresőlámpát is ajándékozott a polgárőröknek.

Forrás, fotó: Piliscsabai Polgárőr Egyesület