Évzárás Okányban

Közgyűlést tartott az Okányi Önkéntes  Polgárőr Egyesület 2016. december 6.-án.

Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Szívós László Okány polgármestere, a Sarkadi Rendőrkapitányság képviseletében Rácz Mihály r. főtörzsőrmester körzeti megbízott  és Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

A jegyzőkönyvvezető és a két hitelesítők megválasztása után elfogadták a napirendi pontokat. Veres Lajos az Egyesület elnöke részletesen ismertette a 2016 évben végzett tevékenységet, beszámolt az egyesület anyagi helyzetéről.

A hozzászólások sorát Szívós László polgármester nyitotta meg. Köszönetét fejezte ki a polgárőröknek a 2016. évben végzett tevékenységükért. Az önkormányzat 2017 évben is támogatja anyagilag a polgárőrséget.

Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke elismeréssel szólt a polgárőrök 2016 évben végzett munkájukról. Örömét fejezte ki, hogy több fiatallal gyarapodott ez évben az Egyesület létszáma, További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Rácz Mihály r. főtörzsőrmester Okány körzeti megbízottja megköszönte azt az együttműködést, melyet a bűnmegelőzés területén végeztek a polgárőrök. Rendőrség továbbra is számít a polgárőrök önzetlen munkájára.

Az elnöki beszámoló  elfogadása után Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke átadta a BMPSZ elismerését az Egyesületnek,azért a tevékenységét, melyet a 2016.június 17-én bekövetkezett viharkárok helyreállításában végeztek.

Közgyűlés zárása után baráti beszélgetés és finom vacsora következett.