Értékelték a Békés Megyei Polgárőr Napot

Kihelyezett elnökségi ülést tartott a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége 2017.augusztus 1.-én Mezőkovácsházán.

A BMPSZ elnökség tagjain kívül az ülésen részt vett Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsházai Rendőrkapitányság vezetője, Zahorán Csaba r. százados a Békés Megyei Rendőr– Főkapitányság képviseletében, Szénási István Mezőkovácsháza alpolgármestere, Magyar Valéria Mezőkovácsháza Műv. Központ képviselője valamint a meghívott polgárőrök.

Gyarmati Sándor elnök köszöntötte a megjelenteket, megállapított, hogy az elnökségi ülés határozatképes. A szokásos formaságok után / jegyzőkönyvezető, jkv. hitelesítők megválasztása után / elfogadták a napirendi pontokat.

Első napirend a megrendezett Megyei Polgárőr Nap értékelése volt. Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke nagyon jól sikerült rendezvénynek minősítette a Mezőkovácsházán megrendezett XVII. Békés Megyei Polgárőr Napot.

Megállapítását a társszervek, vendégek és nem utolsó sorban Dr. Túrós András az OPSZ elnökének véleményére alapozta, aki csak annyit mondott: Szuper volt!

Megköszönte Mezőkovácsháza Önkormányzatának, Rendőrségnek és mindenkinek a munkáját, aki részt vett a rendezvény sikeres lebonyolításában. Az elnökség egyhangúan az eddigi legsikeresebb

Rendezvénynek értékelte a 2017. évi Megyei Polgárőr Napot.

Második napirendként ajándékcsomagot adott át azon személyeknek, akik áldozatos munkájukkal nagyban hozzájárultak a XVII. Békés Megyei Polgárőr Nap sikeres megrendezéséhez. / 25 fő /

Harmadik napirendi pont tárgyalásánál az elnök zárt ülést rendelt el, mivel személyi kérdésben kellett dönteni.

A kihelyezett elnökségi ülés után Szénási István alpolgármester látta vendégül a megjelenteket.