Egyeztették a feladatokat a polgárőrök és a rendőrök

Rendőrök és polgárőrök tartották meg koordinációs értekezletüket a napokban.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság szakemberei, az illetékességi területen működő polgárőr egyesületek képviselőivel tartották meg 2017. január 9.-én soron következő koordinációs értekezletüket.

A Rendészeti Osztály és a Bűnügyi Osztály munkatársai, valamint a helyi polgárőr egyesületek tagjai a folyamatos információcsere és együttműködés érdekében havonta értékelik a város és a települések bűnügyi helyzetét, valamint a „300 x 100 Biztonság” program keretében a közrend, közbiztonság fenntartása, a lakosság szubjektív biztonságérzete növelése érdekében végrehajtott intézkedéseket. Az értekezlet során egyeztették a rendkívüli téli időjárás miatt felmerülő feladatok közös ellátását.

Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője, az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő munkája során tanúsított helytálló magatartásáért tárgyjutalomban részesítette Nagy Attila Imrét, a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagját, mely elismerést az értekezlet keretében Jéger Róbert rendőr őrnagy rendészeti osztályvezető adott át.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság