Egyeztető Fórumot tartottak Vásárosnaményban

A téli időszakban közösen végrehajtandó feladatokról tárgyaltak az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek képviselői.

Egyeztető fórumot tartottak a közelgő ünnepi időszakra vonatkozóan az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek képviselői 2017. november 15-én a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon. Az értekezleten a térségben dolgozó mezőőrök, vadászok, erdészek, természetvédelmi őrök, közterület-felügyelők, halőrök, és polgárőrök képviseltették magukat.

A fórumot Tóth Attila r. alezredes, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg. A résztvevők megbeszélték a téli időszakban közösen végrehajtandó feladatokat. A vagyon elleni bűncselekmények megelőzése érdekében fokozzák a közterületi jelentétet a bevásárlóközpontok, vásárok környékén, valamint a külterületen élők biztonsága érdekében folyamatos ellenőrzéseket szerveznek. Az értekezleten résztvevők sikeresnek értékelték az eddigi együttműködést és egyöntetűen kijelentették, hogy az előző évek tapasztalatai szerinta rendszeres közös szolgálatok eredményesek a külterületi jogsértések megelőzésében és felderítésében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság