Soproni Polgárőr Egyesület


Megköszöntük éberségüket

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette azt a két soproni polgárőrt, akiknek segítségével sikerült elfogni egy bűncselekmény elkövetőjét.24 órás akcióban a polgárőrök és a rendőrök

24 órás akciót tartott a Soproni Polgárőrség a rendőrkapitánysággal közösen. Egy nap alatt közel 500 alkalommal került elő a szonda és 3 alkalommal jelzett ittasságot a sofőröknél. Emellett olyan autóst is megállítottak, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.


Nem csak emberekre figyelnek a polgárőrök

A Soproni Polgárőr Egyesület szolgálatvezetőjének Kovács István beszámolója alapján 2018.08.01.-én 21 óra körül az egyesület szolgálatba levő polgárőrei Sopronban a Sörház-dombi úton egy elkóborolt, ápolt, gondozott kutyára lettek figyelmesek.
Győr-Moson-Sopron Megyei Gépjárműfelderítő akció Csornán

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közös szervezésében az Országos Polgárőr Szövetség – Gépjárműfelderítő Tagozat támogatásával összehangolt megyei gépjárműfelderítő akció volt március 24.-én, szombaton, 12 rendőr és 10 polgárőr részvételével a megye három járásában.Fokozott ellenőrzés Sopronban

A Soproni Rendőrkapitányság a közlekedési balesetek megelőzése és az ittas vezetés visszaszorítása érdekében helyi polgárőrökkel közös akciót szervezett 2018. január 22-én hajnalban Sopron illetékességi területén.