Rönöki Polgárőr Egyesület

Közös szolgálat Rönökön

A Rönöki Polgárőr Egyesület és a Rendőrség vasárnap délelőtt közös szolgálatot látott el a település közbiztonságának, közrendjének erősítése érdekében.


Újra gyereknap Rönökön

Néhány éve, ha gyereknapot rendeznek Rönökön, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy a helyi polgárőrök is megjelennek, és igyekszenek mosolyt csalni a kis ünnepeltek arcára. Így volt ez a múlt hétvégén is. Sőt, idén duplázva.


Esküvőn segítettek Rönökön

Nem mindennapi szolgálatot láttak el május 6.-án a Rönöki Polgárőr egyesület tagjai.Egyik tagtársuk esküvőjének lebonyolításában segédkeztek. Jelenlegi tagunk, Kocsis Klaudia, és volt tagunk, a most…


Nagyszombati fáklyás körmenet Rönökön

Már hosszú évek óta kerül megrendezésre minden Húsvét nagyszombatján, egy különleges szentmise, ami csak Rönökre jellemző a térségben. Így idén sem volt kérdéses, újra Nagyszombati fáklyás körmenetet rendeztek a rönöki Szentimre templomnál.


Motorosra emlékeztek Szentgotthárdon

Rendőri felvezetéssel érkeztek a motorosok Szentgotthárd határába, a pénteki halálos baleset helyszínére. Gyalog, kerékpárral és autóval is sokan érkeztek, rendőri és polgárőri biztosítás mellett sorban…


Elhunyt Sztraka László

A Rönöki Polgárőr Egyesület fájó szívvel tudatja, hogy betegség következtében elhunyt Sztraka László, az egyesület alapító elnöke.