Országos Polgárőr Szövetség

Az Országos Polgárőr Szövetség közleménye

A polgárőrséget mélyen megdöbbenti az a tény, hogy egykori tagját, Sz. Sándort a közelmúltban, a szikszói kettős gyilkosságként emlegetett bűncselekmény kapcsán a rendőrség meggyanúsította.


Újabb kerékpárokat kapott a Polgárőrség

Hatékony ülést tartott november 30-án az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége, amit Budapesten, a Készenléti Rendőrség tanácstermében tartottak. A fajsúlyos döntések után az OPSZ elnöke 31 darab kerékpárt vehetett át a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatójától.Elnöki fórum Veszprémben

Veszprém megyében tartotta soron következő elnöki fórumát az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ), ahol olyan fontos kérdések is reflektorfénybe kerültek, mint a polgárőrség helyzete, a költségvetés, illetve a jövőbeni feladatok és tervek.Rendhagyó Polgárőr Akadémia megnyitó

Az idei év utolsó Polgárőr Akadémiáját rendhagyó módon dr. Túrós András nyitotta meg, sőt a résztvevőknek lehetősége nyílt az Országos Polgárőr Szövetség elnökéhez kérdéseket is intézni.

Az etikai helyzetet is értékelték

Ülésezett az OPSZ elnöksége, amelyen megtárgyalták, hogy a polgárőrök mit tegyenek az emberkereskedelemmel szemben, milyen volt a köztestület első félévi gazdálkodása, megtörténtek-e a megfelelő intézkedések a pénzügyi fegyelem megerősítéséért, illetve milyen az OPSZ etikai helyzete.