Országos Polgárőr Szövetség

Kihelyezett elnöki fórum

Az Országos Polgárőr szövetség augusztus 10-én Mezőhegyesen, a Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartotta a kihelyezett elnöki fórumát.


Minden idők legjobb polgárőr napja volt Baján

A 24. Országos Polgárőr Napot értékelte Baja Város vendégeként, a 22. Bajai Halfőző Fesztiválra július 14-én érkező dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, aki úgy fogalmazott: A június 23-án megtartott Országos Polgárőr Nap, minden idők legjobb polgárőr napja volt.


Csépen táboroznak az ifjú polgárőrök

A csépi Széber Panzió ad otthont idén a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség által harmadik alkalommal rendezett ifjú polgárőr tábornak, ahol a fiatalok betekintést nyerhetnek a polgárőrség és az együttműködő szervezetek munkájába is.Kontrát Károly: a polgárőrség élen jár a bűnmegelőzésben

Budapest, 2018. június 27., szerda (MTI) – A polgárőrség élen jár a bűnmegelőzésben, a szervezetnek is köszönhető, hogy Magyarország mára a világ 15. legbiztonságosabb országává vált – jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a polgárőrök napja alkalmából rendezett ünnepségen, szerdán Budapesten.

Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb állama

Baja, 2018. június 23., szombat (MTI) – A polgárőrség munkája nélkül nem lehetne Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa – mondta a belügyminiszter a XXIV. Országos Polgárőr Nap és VII. Országos Polgárőr Lovas Szemle megnyitóünnepségén Baján.