ORFK Kommunikációs Szolgálat

VAKÁCIÓ 

Minden gyerek számára Vidám, Aktív, Különleges, Álmokat valóra váltó, Csodálatos, Izgalmas és Óriási szünidőt kíván, és mindehhez néhány tanácsot is ad a rendőrség.


TISPOL ellenőrzés

A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján kerül sor Magyarország egész területén 2018. június 4-10. között a gépjárművek fokozott közúti ellenőrzésére.

Polgárőrök segítenek a rendőröknek a déli határszakaszon

Az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Polgárőr Szövetség közötti együttműködés keretében 2018. április 3. és 6. között a Jász Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség, a Budapesti Polgárőr Szövetség, valamint a Heves Megyei Polgárőr Szövetség polgárőrei három gépkocsival és 10-10 fővel segítik Bács-Kiskun megyében a magyar-szerb határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök munkáját.


Négy nem az ittas vezetésre

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2018. március 28-án a közelgő ünnep kapcsán sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a legfontosabb közlekedési tudnivalókra. Óberling József rendőr ezredes, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője az ittas járművezetés veszélyei kapcsán fogalmazta meg a rendőrség tanácsait.Házhoz megyünk 2018-ban

A programban – az eddigiekhez hasonlóan – a rendőrség mellett részt vesznek az érintett önkormányzatok, a helyi polgárőrség, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara területi képviselői, szakemberei.