Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságKerékpár-regisztráció és toborzás Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály prevenciós szakemberei, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársaival és a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség tagjaival közösen szerveztek vagyonvédelmi tanácsadást Mosonmagyaróváron.

Ablakcsere ürügyén csalnak

Nem létező cég nevére kiállított vállalkozási szerződést írattak alá a csalók a soproni sértettekkel ablakcsere és fűtéskorszerűsítés ürügyén, majd előleget kértek tőlük.Prevenciós program az idősek védelméért   

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya prevenciós programot dolgozott ki a szépkorúak sértetté válásának megelőzése céljából, amit sajtótájékoztató keretében mutatott be 2018. június 4-én 10 órakor.


„Házhoz megyünk” a mosoni piacon

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály prevenciós szakemberei, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársaival és a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen szerveztek vagyonvédelmi tanácsadást a mosonmagyaróvári piacon 2018. április 28-án a rendőrség „Házhoz megyünk” országos programjának keretében.