Budapesti Polgárőr Szövetség

Téli felkészülési gyakorlat

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében 2018 december 14-én került sor a téli felkészülési gyakorlatra és koordinációs értekezletre, valamint a Budapesti Polgárőrség mint önkéntes mentőcsoport rendszerbe állító gyakorlatára.„Egy rossz döntés egy életre szólhat”

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya, valamint a Budapesti Polgárőr Szervezetek Szövetsége, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltóság – a társszervekkel együttműködve – 2018. október 25-én.


Interaktív bűnmegelőzési program

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának felkérésére – a társszervekkel együttműködve – Re-akció néven, interaktív bűnmegelőzési témájú programot szervezett egy győri oktatási intézmény diákjainak.


Az idősek biztonsága

A bűnmegelőzési akciósorozat első előadásain a rendőrség munkatársaihoz  – 2018. október 6.-án a IX. kerületben  – csatlakoztak a Budapesti Polgárőrszövetség tagjai és a Budapesti Rendőr-főkapitányságon közösségi szolgálatot ellátó diákok is.