Bátaszék Város Polgárőr Egyesülete 25 éves

25 éves fennállását ünnepelte 2016.november 19-én Bátaszék Város Polgárőr Egyesülete. A jubileumi ünnepség az általános iskola aulájában került megrendezésre.

bataszek1122-1

A rendezvény elején Farkas András elnök összegezte az elmúlt 25 év főbb eseményeit, és beszédében kitért a közeli tervekre, feladatokra is, melyek között szerepel egyik nagy álmuk megvalósítása: egy iroda kialakítása.

A programon felszólalt és méltatta a polgárőrségmunkáját dr. Bozsolik Róbert polgármester, dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, a megyei Katasztrófavédelem megyei igazgatója, dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes, szekszárdi rendőrkapitány, Oroszki Szabolcs a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége alelnöke és Hegedűs István helyi vállalkozó, aki bejelentette, hogy jövőre egy rendszámfelismerő rendszerrel kívánja támogatni a polgárőrök munkáját.

bataszek1122-2

Az elismerő gondolatok után emléklapot vehettek át a vendégek közül azok, akik támogatják az egyesület tevékenységét, illetve polgárőrök is emléklapot kaptak munkájuk elismeréseként. Az ünnepséget a város egyik fiatal tehetsége, Bójás Eszter színesítette műsorával, valamint a 25 év polgárőr munkáját átfogó kiállítást tekinthettek meg a részt vevők.

Szöveg: Dömény Bogi

Kép: Kismődi Rita