Az ifjú Polgárőr 2017/2018-as tanév munkájáról

Feladatunk volt a tanév során az iskola közbiztonsága, rend fenntartása, szabályok betartása és betartatása a házirendben meghatározott szabályok szerint.

Jelen voltunk ünnepségek, rendezvények valamint tanulmányi versenyek helyszíneinek biztosításában. Az ifjú polgárőrség ellátását illetően segítséget kaptunk a településen dolgozó helyi Polgárőrségtől, akik 4 új polgárőr mellénnyel és 4 új polgárőr sapkával ajándékoztak meg bennünket, valamint magánszemélytől is kaptunk támogatást, ahol szintén 5 új polgárőr mellénnyel gazdagodtunk.

Pályázat keretén belül sikerült teljesen felújítani a felszerelésünket, az EFOP-1.3.9-17-2017-00026 Szabadidős tevékenységek fejlesztése Kisnána községben elnevezésű projekt keretében, 20 db új mellény, 20 db új póló és 20 db új polgárőr sapka kerül a birtokunkba, ifjú polgárőr emblémával ellátva. Megrendezésre került az iskola udvarán egy kerékpár és roller bemutató, valamint közlekedési gyakorlatok elsajátítása, a helyes közlekedési szabályoknak megfelelően.

A bizonyítványosztáskor Oklevélben részesültek azok a tanulók, akik a 2017/2018-as tanévben segítették az ifjú polgárőrség munkáját, a különböző iskolai rendezvényeknél segítettek és biztosították a szabályoknak megfelelően a rend fenntartását.

Forrás: Kisnánai Szent Imre Általános Iskola