Az elmúlt év elemzése, és az idei év tervei voltak napirenden

Alsópáhokon 2016. december 20.-án megtartott évzárón, ó évbúcsúztató értekezletet tartott a Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület és meghívott vendégei.

Az eseményen részt vett dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Horváth Róbert a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Bozsóky Ferenc a Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület elnöke, a Hévízi Polgárőr Egyesület részéről Urbán Zoltán, Gyulavics Imre, Lázár Ildikó, Cziborné Kertész Ágota polgárőrök, Vértes Árpád Hévíz város volt polgármestere, Bertalan János ny. r. ezredes Keszthely város volt kapitánya és Czigány Sándor Alsópáhok polgármestere.

A kölcsönös köszöntések után Czigány Sándor polgármester kezdte a beszámolót. A beszámolók után, a 2017-es év feladatairól, terveiről egyeztettünk.

Az idei év is egy fontos év lesz, a Balaton és környéke egyre közkedveltebb. Az ide látogatók száma folyamatosan növekszik, s ezért már most el kell kezdeni a felkészülést az idegenforgalmi szezonra.

Elfogyasztottuk a finom ebédet, majd egyéni beszélgetések folytak. A rendezvény 16-órakor zárult jó hangulatban távozott mindenki, kellemes ünnepeket kívánva egymásnak

Bozsóky Ferenc