Átmeneti otthon lakóinak jótékonykodtak a polgárőrök

2018. december 28.-án délután nagy meglepetésben volt része a Kisbér Városi Családok Átmeneti Otthona lakóinak.

A Kisbér Városi Polgárőr Egyesület Lovas tagozatának egyik tagja Németh Katalin kedves kolléganőnk jóvoltából egy élmény lovagoltatással ajándékozta meg a kicsiket és nagyokat.
A lovagoltatás sikerét nem is jelezhette volna semmi sem jobban számunkra a csillogó gyermeki szempároknál és a fülig érő mosolyoknál.

A Családok Átmeneti Otthonának munkatársai közül a felajánláson jelen volt György Katalin és Janó Tímea, valamint a Kisbér Városi Polgárőr Egyesület részéről Polgár Piroska, Polgár Ferenc, Polgár Jázmin, Magyar Vanessza, Ferbert László, Ferbert Lászlóné és a Kisbér Városi Polgárőr Egyesület vezetője Róth István úr.
Katalin lovával Üstökössel egy 8 éves polgárőr szolgálatra kiképzett végtelenül nyugodt Polgárőr szolgálati lóval okozott felejthetetlen délutánt a gyermekeknek és szüleiknek.

Az élmény lovagoltatás közben a gyermekek és szüleik megismerkedhettek a Polgárőrség szolgálati gépjárművével annak felszerelésével illetve a polgárőri munkával Róth István Elnök Úr jóvoltából.
A legnagyobb sikert azonban Katalin és lova aratta.
Kedves Németh Katalin önzetlen felajánlásod ezúton is köszönjük Kisbér Város és Kisbér Városi Polgárőr Egyesület vezetősége nevében.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség

További híreink a “Lovas Tagozat” rovatunkban: