Ásványvizet osztottak a rendőrök és polgárőrök Röszkénél

Hűtött ásványvízzel kínálták a rendőrök a Röszke Autópálya Határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol szombat hajnalra két órás várakozás alakult ki.

A határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök, a polgárőrség, valamint a Magyar Vöröskereszt munkatársai 2017. július 22-én, a forróságban ismét hűtött ásványvizet osztottak a sorban álló, átlépésre várakozó utasoknak. A kétórás várakozás szombat hajnalra alakult ki.

A rendőrség a következő hetekben is erős forgalomra számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig pihenni indulnak.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság