2 nap, 2 rangos elismerés

Két nap alatt két magas rangú elismerést vehetett át nemrégiben dr. Bilisics Péter, az Országos Polgárőr Szövetség elnökségének tagja, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

2018. február 17-én, a Hotel Hiltonban rendezték meg a 186. Jogász- és Mérnökbált, ahol a hagyományoknak megfelelően idén is díjazták a kiemelkedő munkát végző jogászokat és mérnököket. Idén dr. Bilisics Péter kapta meg a Praesens-díjat. Másnap, február 18-án pedig Tököl Város Díszünnepségén vehetett részt dr. Bilisics Péter, ahol eddig elvégzett munkája és több mint 20 éves polgárőr tevékenysége elismerésekén Tököl Város Emlékérmet vehetett át.

Dr. Bilisics Péter kiemelte: Ezt egy csapatmunka eredménye, a jól működő megyei szervezetnek és a területen dolgozó polgárőröknek is köszönhetők ezen rangos elismerések, amivel országosan is öregbítheti a polgárőrség jó hírét.

Mint mondta: Rendkívül felemelő érzés volt a nem mindennapi emberek társaságában lenni! Külön megtisztelő volt, hogy az emlékplakettet Hoffman Pál polgármester, volt országgyűlési képviselőtől vehettem át, aki 1990 óta vezeti a települést. Vannak dolgok, amik az életünk szempontjából mérföldkövek, számomra ilyen jelentőségű ez az elismerés. Erősíti elhivatottságomat, értékrendemet.

Forrás: Országos Polgárőr Szövetség