Ünnepi megemlékezés Esztergomban

A 2017. március 15-i  városi ünnepség központi helyszínét (Belváros: Szent Imre Gimnázium díszterme, illetve Széchenyi tér) a Rendőrséggel közösen biztosította az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület állománya.

Az ünnepség alatt semmilyen baleset, különleges esemény nem történt. A Honvédtemetőbe a belvárosból, a Városháza előtti térről lovas hagyományőrző huszárokat követve a város utcáin, terein vonult át a nagy létszámú ünneplő közönség. Az útvonalat a Rendőrséggel közösen az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület biztosította 35 fővel és négy darab szolgálati polgárőr gépjárművel.

Az ünnepségen részt vett a város vezetésén, pártok képviselőin, társadalmi és egyházi szervezetek képviselőin kívül meghívott vendégként az osztrák követ, valamint Párkányból (Szlovákia, Sturovo) a város polgármestere, Szabó Eugen és Jan Oravec, Esztergom Város díszpolgára, valamint Dr. Völner Pál, államtitkár, országgyűlési képviselő.

A honvédtemetőben a megemlékezés koszorúját az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület is elhelyezte – tudósította rádiónkat Bodrogai Sándor, EVPE elnöke.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn