Többcélú polgárőr iroda támogatásból

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gönyű Község Önkormányzata egy iroda konténert adott a Gönyűi Polgárőr Egyesület használatába, ahol kialakításra került a térfigyelő rendszer felügyeletének technikai lehetősége, a Wuppermann Hungary Kft. támogatásával be is tudtuk bútorozni a helyiséget, melyet az EX-01 Kft. függönyei tettek otthonossá.

A berendezett objektum, az üzemeltetési rendszabályok betartása mellett alkalmas vezetőségi ülések, szakmai megbeszélések megtartására is.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mindezt a munkaértekezlet jellegű átadáson Domicser József egyesületi elnök megnyitója után a Győri Rendőrkapitányság részéről Horváth Szilveszter alezredes, osztályvezető, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetségtől Terlinger Imre járási koordinátor méltatta, további eredményes munkát kívánva az Egyesület ifjúsági programjától a közbiztonsági tevékenységig. A megnyitón a szabadnapos és nyugdíjas polgárőrök mellett részt vettek a KMB-s „kollégáink”, a támogatók részéről pedig Meizner Ibolya ügyvezető asszisztens (Wuppermann), továbbá Horváthné Németh Katalin (EX-01).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A rövidesen sorra kerülő felkészítés és szervező munka után megkezdődik a térfigyelő rendszer folyamatos felügyelete, a szolgálat átszervezése (a polgárőr járőr tartózkodási helye az iroda lesz, innen indul időszakonként körútra), a fogadó órák bevezetése.

Köszönetünket fejezzük ki minden adományozónak, támogatónak a falu közbiztonságát szolgáló objektum létrejöttéért.

Horváth Attila sajtófelelős

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn