Szelektálj szelektíven!

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke 2013. február 05-től szelektív hulladékgyűjtési programot hirdetett a polgárőrök között, különös tekintettel az újrahasznosítható papír begyűjtésére.

Dr. Túrós András, az OPSZ elnöke ezúton is kéri a polgárőröket, különösen a polgárőr irodákban dolgozókat, hogy az irodai papírhulladékot külön zsákokban gyűjtsék. Továbbá kéri azt is, hogy a polgárőrök mérjék fel, havi szinten milyen mennyiségű papírhulladék képződik, mert közhasznú tevékenység céljára kívánja az OPSZ felajánlani.

Az adatokat a megyei szövetségek felé kell majd továbbítani, és ők fogják azokat majd összesíteni.

A Rádió P munkatársai is figyelnek környezetükre, óvják a természetet. Mi is törekszünk a lehető legjobban csökkenteni a papírfelhasználás. Ezért van az, hogy a lehető legtöbbször elektronikus úton (e-mail, sms, facebook, stb.) tartjuk a kapcsolatot olvasóinkkal, és egymással is. központilag küldött elektronikus leveleinken fel is tüntetünk egy rövid üzenetet, melyben arra kérünk mindenkit, hogy kevesebb papírt használjon fel. Ezért örömmel állunk e kezdeményezés mellé, és szívesen adunk teret olyan információkról, ahol a polgárőrök környezettudatos viselkedéséről van szó.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn