Polgárőrnap Csóton

Tizenegy egyesület vett rész a Csóton megrendezett járási polgárőrnapon.

Séfer Bélától a Csóti polgárőr egyesület elnökétől megtudtuk, hogy 2017 április 29-én,” Járási Polgárőrnapot” tartottak Csóton. A rendezvényen részt vett,  Marcaltő, Devecser, Lovászpatona, Malomsok, Vinár, Külsővat, Egyházaskesző, Takácsi, Kemenesszentpéter, Nemesgörzsöny és a Csóti  polgárőr egyesületek. Jelen volt még, Kékesi Istvánt Csót Polgármestere, Dézsi János a VeMPSZ elnöke, Dülk József szervezési elnök-helyettes, Bitai Sándor elnökségi tag és Kristóf János koordinációs alelnök. Séfer Béla elmondta, hogy két hónapba tellett az esemény  megszervezése, és nagy megtiszteltetés volt számukra, hogy a rendezvényen megjelent a Pápai Rendőrkapitányság vezetője Szappan Csaba r. alezredes, akit levélben hívtak meg a rendezvényre.  A nap folyamán a megjelent polgárőr egyesületek és a településen működő amatőr civil szervezetek nyújtották színvonalas műsoraikat, amik hatalmas sikernek örvendtek. Zenét és  hangulatot a Fláre Beás együttes, illetve a Kobor Band Zenekar szolgáltatta.

p4290104.jpg

Ezen a csodás napon jelen volt 165 polgárőr és családtagjaik, akik délután a kulturális műsorok között, elsősegélynyújtó , rendőrségi bemutatót, majd kutyás elfogást tekinthettek meg. Ebéd előtt finom sajtos pogácsával kínálták a jelenlévőket majd, a  Bakonyalja Lovas klub tagjai háromféle pörkölttel gondoskodtak a jenlévők étkezéséről.

A szervezők köszönik mindenkinek a részvételt, és külön köszönet a rendezvény támogatóinak, hiszen nélkülük nem sikerült volna megszervezni ezt a példaértékű rendezvényt.

Köszönjük az információt Séfer Bélának a Csóti egyesület elnökének.

Nagy Zoltán

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn