Polgárőr lovasok országos versenyeken mérették meg magukat

Az Alsószéktó-Kisfái-Matkó Polgárőr Egyesület lovasai az év közbeni kemény munka gyümölcsét arathatták le szeptember végén, Balatonvilágoson, a Decathlon Póni Klub Országos Bajnokságon, majd október utolsó hétvégéjén, Székesfehérváron bizonyítottak.

boronkayfanny

Balatonvilágoson két ifjú polgárőr, Bedzsula Eliza és Katona Dóra, valamint egy felnőtt polgárőr, Boronkay Fanny vett részt a 3 napos versenyen. Az ifik Előkezdő Díjlovagló Bajnokságon és Futószár 2 programban mérették meg magukat. Bedzsula Eliza Boni nevű lovával Futószáron a 3. helyezett lett, a Bajnokságban az első 10-ben végzett. Katona Dóra Flash nyergében szerepelt eredményesen, összetettben a középmezőnyben végzett. Boronkay Fanny a Haladó Díjlovagló Bajnokság programjait teljesítette, első nap Nenszi nyergében a 7. helyet szerezte meg, majd a második és harmadik napon Alexszel mindkétszer a 2. helyig lovagolt. A lovasok felkészítést Csikai Szabina és Csikai Imréné lovas polgárőrök végezték.

katonadora

Székesfehérváron került megrendezésre a Talentum Kupa Országos Bajnoksága, ahol az egyesület két hölgy lovasa teljesítette a programokat. Boronkay Fanny Nenszivel “E” kategóriában a felnőttek között, mindkét nap a második helyet szerezte meg, így a bajnokavatáson a dobogó második fokára állhatott. Felkészülését Csikai Szabina lovas polgárőr segítette, aki szintén versenybe szállt lovával, Dollárral “A”- kategóriában a felnőttek között mindkét nap szép programokat lovagolva, eredményesen teljesített az erős mezőnyben.

A lovasok és elsősorban a lovak szállítását Bérczy Gyula polgárőr vezető segítette. A lovasok felkészülése az Alsószéktó-Kisfái-Matkó Polgárőr Egyesület lovas bázisán, a Csinos Farmon folyt Kecskeméten.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn