Motoros Húsvéti Gurulás Pécsen

Április 14.-én motoros Húsvéti  gurulást szerveztek a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület tagjai és további motoros csoportok. A vártnál is többen, több százan pattantak nyeregbe, hogy ajándékokkal kedveskedjenek a város több pontján.

Az esemény fővédnöke Dr. Őri László, Pécs alpolgármestere volt, aki részt vett az ajándékok átadásában. Az esemény keretein belül meghirdetett adomány gyűjtésre szép számmal járultak hozzá civilek és motorosok egyaránt. Ennek köszönhetően minden motoros tevékenyen részt vett ezen felajánlások szétosztásában. Első úti cél a gyermek klinika volt, majd innét a Széchenyi térre tartott a menet. Gyerekeke és felnőttek egyaránt örömmel fogadták a motorosokat, akik csokikkal cukrokkal kedveskedtek a járókelőknek. Tovább gurulva a pécsi gyermekotthonhoz, az ott lakó kicsiknek is örömet szereztek.

Pécsről ezután Pécsváradra tartott a motoros csapat, ahol folytatódott a jótékonykodás és további három lakásotthonban kedveskedtek a kicsiknek húsvét alkalmából. Baranya Megyei Motoros Polgárőr Egyesület, Kökényi Polgárőr Egyesület, Nagykozári Polgárőr Egyesület, Pécsváradi Polgárőr Egyesület együttműködve jól szervezetten, fennakadás mentesen biztosította végig a motoros konvojt.

 


 

Forrás: Esemény szervezői.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn