Ma 4 éves a Rádió P

Immáron négy éve töretlenül működik a Rádió P, Magyarország első és egyetlen polgárőr rádiója.

Az első napokban több polgárőr is azon tevékenykedett, hogy egy olyan tevékenységet indítsanak el, ami a polgárőrség életében meghatározott szerepet fog betölteni. Számos megpróbáltatás és kihívás leküzdése után, mára már elmondhatjuk, hogy a polgárőröknek van egy online rádiójuk, ami nemcsak az állandó friss hírekkel szól a polgárőrökről, hanem még szórakoztat is.

Büszkék vagyunk az elmúlt négy évre, s büszkék a polgárőrökre. A mai napig 3595 darab cikket írtunk meg (ez a 3596.), számos rendezvényen voltunk jelen, rengeteg barátra tettünk szert, s a mai nap elmondhatjuk, hogy köszönjük polgárőrök. Ha ti nem tevékenykednétek ilyen sikeresen Magyarországon, biztos vagyok benne, hogy a Rádió P sem lenne ilyen sikeres.

Nagy tisztelettel köszönöm a Rádió P jelenlegi és volt tagjainak, hogy önzetlenül a polgárőr szolgálatokon felül, még a polgárőrség kommunikációjának erősítésén dolgoznak, dolgoztak.

Köszönet illeti az Országos Polgárőr Szövetséget, hogy felkarolta és támogatja a Rádió P működését. Hálásak vagyunk minden támogatásért amit eddig kaptunk a megyei polgárőr szövetségektől és az egyesületek részéről.

Tisztelt Polgárőrök!

Engedjétek meg, hogy e rengeteg segítség mellett, most a Rádió P is adjon egy kis ajándékot nektek. Az ez évi fejlesztéseknek köszönhetően, örömmel jelenthetem be, hogy új állandó műsor indul a Rádió P-én „PolgárőrSZEMmel” címmel.

A műsorban a polgárőrökkel kapcsolatos eseményekről, érdekességekről, s idővel „szakmai” és jogi kérdésekről folytatunk beszélgetős műsort. (bővebben a honlapunkon megjelenő műsorújságban értesülhettek).

Boldog születésnapot Rádió P!

„Jogában áll hallgatni”

Hladon Sándor

UI.: A mai nap születésnapi műsorral és a PolgárőrSZEMmel című műsor első két részével is várjuk a hallgatóinkat.

13 órától Születésnapi műsor
15 órától – 16 óráig PolgárőrSZEMmel 1. rész
16 órától Születésnapi műsor
18 órától – 19 óráig PolgárőrSZEMmel 2. rész
19 órától – 21 óráig Születésnapi műsor

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn