Évzáró vacsora Békésen

A Békési Polgárőrség a hagyományoknak megfelelően, ebben az évben is megrendezte évzáró vacsoráját.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Izsó Gábor Békés város polgármestere, Gosztolya Ferenc önkormányzati képviselő, Jeneiné Lagzi Mária békési Piacfelügyelet, Miklós Lajos és Takács János a civil ill. sport szervezetek képviseletében.

Progoszov Miklós Békési Motoros Baráti Kör vezetője , Puskár Artur BMPSZ elnökhelyettese, Lipták István a BMPSZ Feb. elnöke, Hanczárné Kozma Róza BMPSZ gazdasági elnökhelyettese,

Nagy József esperes róm. kat. plébános és a szomszédos polgárőr egyesületek képviselői.

Egy perces néma felállással adóztak, ebben az évben elhunyt polgárőrök emlékére.

Gyarmati Sándor a Békési Polgárőrség elnöke köszöntötte a megjelenteket, röviden ismertette az egyesület 2017. évi tevékenységét és az elért eredményeket. Tolmácsolta Ladányi Zoltán r. ezredes Békés Város rendőrkapitányának köszönetét és jókívánságait, – aki egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a rendezvényen.

Izsó Gábor polgármester a maga és Békés város lakói nevében köszöntötte a polgárőröket. A Polgárőrség az egyik legerősebb civil szervezet, nagyon sokat köszönhet neki Békés városa, hiszen a Rendőrséggel karöltve nagyon sokat tesz a lakosság biztonsága érdekében. Megköszönte az ez évi munkát, mindenkinek áldott Karácsonyt és sok sikert kívánt a 2018. évhez.

Takács János köszönetét fejezte ki, az önzetlen, önkéntes munkáért melyet a polgárőrök végeznek, Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánt.

Nagy József esperes szeretettel köszöntött mindenkit, Békés Karácsonyt és Új Évet kívánt, valamint azt, hogy ez a barátság, mosolygós összetartás – mely jellemzi a polgárőrséget – ne gyengüljön meg soha, mert az ördög nem alszik.

Gyarmati Sándor 13 polgárőrnek adott át ajándékcsomagot kimagasló polgárőr munkájukért, majd mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánt

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn