Családi napot tartottak a polgárőrök Rábapatonán

Idén első alkalommal került megrendezésre a Csorna Járási Polgárőr Egyesületek Családi Napjára 2017. július 1-jén Rábapatonán.

A Rábapatonai agárpálya adott otthont az egész napos rendezvénynek. A program főzőversennyel kezdődött, amire a járás polgárőr egyesületei nevezhettek be. Előtte Csányi Gábor, a Csornai Járás Polgárőr Egyesületek koordinátora, majd Madarász István, a Győr – Moson – Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettese köszöntötte a megjelenteket.

 

A nap folyamán egész napos programokat szerveztek. Volt kötélhúzó verseny, 11-es labdarúgó verseny, családi vetélkedő (asszonycipelés, zsákba futás… stb.), a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt KRESZ-teszt. Délután fociversenyben mérhették össze tudásukat a polgárőr egyesületek.

Nagy érdeklődés övezte a fagylaltevő versenyt, amikor is  a gyereknek kellett fagylalttal megetetni bekötött szemű szülőjüket. A férfiak sörfelismerő versenyben jeleskedhettek.

Délután a Bogyoszlói Férfi Dalkör, valamint a SZIVAROCK muzsikája szórakoztatta a jelenlévőket. A csapatokat – a versenyeken elért eredményeik alapján – oklevéllel és ajándékkal jutalmazták a szervezők. Tájékoztatta rádiónkat Visy László Rábapordány polgármestere

 

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn