Zala Megyei Polgárőr Szövetség
Vezetéstechnikai tréning 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Városi Baleset-megelőzési Bizottságok ingyenes közlekedésbiztonsági rendezvényre várják az érdeklődőket. A program lebonyolításában a Magyar Autóklub és a Zala Megyei Polgárőr Szövetség is közreműködik.


A külterületeket ellenőrizték

A polgárőrökkel indultak közös szolgálatba a rendőrök a hegyi pincék megóvása és a falopások, valamint az erdőkben elkövetett szabálysértések megelőzése érdekében Zala megye több településén.KRESZ-Feszt Zalában

A rendőrség tanévkezdéshez kapcsolódó záróeseményén közlekedési szabályokkal ismerkedhettek az iskolások, óvodások, valamint a program iránt érdeklődők Zalaegerszegen.


Vigyázz! Szarvasok! 

Szeptembertől novemberig tartó párzási időszaka alatt bármikor találkozhatunk az úttestre kifutó szarvassal Zala megyében is.


Polgárőrök között toboroztak

A Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi ülésén tartottak tájékoztató előadást az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Zala megyei irodájának munkatársai az önkéntes területvédelmi tartalékos rendszerrel kapcsolatban szeptember 5-én.