Zala Megyei Polgárőr Szövetség

Nagyobb figyelem a gyermekekre, az ifjúságra

Értékelte egy éves tevékenységét és meghatározta idei feladatait a zalai polgárőr egyesületek 97 fős küldöttsége a megyei szövetség (ZMPSZ) március 14-én, Zalaegerszegen, a rendőr-főkapitányság dísztermében rendezett küldöttgyűlésén.


Sikeres volt a polgárőrök idei vasgyűjtési akciója

A Söjtöri Polgárőr Egyesület a községben elhelyezett térfigyelő kamera rendszer bővítése, illetve a Deák-kút közvetlen környezetében, a feltöredezett beton aljazat felújítása, valamint a kúthoz vezető útfelület erősítése céljából a településen 2018. áprilisi 7-én a vas-és fémgyűjtést szervezett.


Vezetéstechnikai tréning 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Városi Baleset-megelőzési Bizottságok ingyenes közlekedésbiztonsági rendezvényre várják az érdeklődőket. A program lebonyolításában a Magyar Autóklub és a Zala Megyei Polgárőr Szövetség is közreműködik.


A külterületeket ellenőrizték

A polgárőrökkel indultak közös szolgálatba a rendőrök a hegyi pincék megóvása és a falopások, valamint az erdőkben elkövetett szabálysértések megelőzése érdekében Zala megye több településén.KRESZ-Feszt Zalában

A rendőrség tanévkezdéshez kapcsolódó záróeseményén közlekedési szabályokkal ismerkedhettek az iskolások, óvodások, valamint a program iránt érdeklődők Zalaegerszegen.