Vas Megyei Polgárőr Szövetség


Történelmi Napok Szentgotthárdon

Idén XV. alkalommal rendezték meg a szervezők a Szentgotthárdi Történelmi Napokat. Az öt napon át tartó kulturális, gasztronómiai, sport és szórakoztató élményt biztosító rendezvény évről évre színesebb, színvonalasabb és rengeteg érdeklődőt vonz a kisvárosba. A programokba júli. 28.-án, 18:30 órai kezdettel kapcsolódtak be a Szentgotthárdi Polgárőr Egyesület tagjai.Kihelyezett elnökségi ülés Táplánszentkereszten

Elnökségi ülését tartotta 2017.07.22.-én 09:00 órai kezdettel a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének vezetése. Most viszont a megszokott Berzsenyi terem helyett, a Táplánszentkereszt-i Polgármesteri Hivatal tárgyalója adott otthont az összejövetelnek. 


Vigyázzunk a hétvégi házakra

Rendőrök és polgárőrök látták el jó tanácsokkal a hétvégi házak tulajdonosait, hogy ingatlanjaikat és értékesebb tárgyaikat milyen módon óvhatják meg a betörőktől, tolvajoktól.


Csalási kísérlet Vas megyében

2017. június 15-én telefon hívást kapott egy anonimitását kérő Vas megyei egyesület elnöke,melyben megkíséreltek pénzt kicsalni az egyesülettől azzal az ürüggyel, hogy olyan hibákat észleltek az OVH jelentésben,melyek azt vonhatják maguk után, hogy az egyesület felkerül az “Átláthatatlan gazdaságú szervezetek közé” így nem pályázhat meg bizonyos összegeket a későbbiekben. 


Olasz kislányt találtak a Celldömölki Vasúti Polgárőrök

A Celldömölki Vasúti Polgárőrség két tagja szolgálatuk ellátása közben felfigyeltek egy 12 év körüli olasz leány gyermekre. Miután kiderült, hogy menetjegy és felnőtt kísérő nélkül utazott, értesítették a Győri Rendőr-kapitányságot, akik a Győri vasútállomáson már vártak a beérkező vonatra.
Esküvőn segítettek Rönökön

Nem mindennapi szolgálatot láttak el május 6.-án a Rönöki Polgárőr egyesület tagjai.Egyik tagtársuk esküvőjének lebonyolításában segédkeztek. Jelenlegi tagunk, Kocsis Klaudia, és volt tagunk, a most…