Somogy Megyei Polgárőr Szövetség


Ultra Balaton futáson a polgárőrök

Évek óta hagyomány, hogy május hónapban, a Balatont megkerülő Ultra Balaton (UB) elnevezésű futóverseny biztosításában, részt vesznek a siófoki polgárőrség tagjai, kiegészülve a társ polgárőr egyesületek tagjaival.


Látja a lelkesedét, tenni vágyást Siófokért!

2018. május 12.-én, a Kálmán Imre Étterem különtermében tartotta meg 2017. évet értékelő közgyűlését, a Siófok Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület. A fenti mondat is elhangzott az évértékelő közgyűlésen a meghívott vendégek részéről.
Helytálltak a szőkedencsi önkéntesek

Sikeresen megbirkóztak a feladattal a szőkedencsi polgárőr és tűzoltó egyesület önkéntesei a mai minősítő gyakorlaton, amellyel újra jogosultságot szereztek arra, hogy a hivatásos tűzoltók jelenléte nélkül, önállóan is felszámolják a káreseteket. Tűz ütött ki egy szőkedencsi magtárban – így érkezett a gyakorlat résztvevőinek a jelzés.Életet mentett a barcsi polgárőr

Kun Sándor, szolgálaton kívüli barcsi polgárőr, arra lett figyelmes, hogy a Béke utca és Bajcsy utca kereszteződésnél, egy fiatalember ül a hóban és egy idős néni próbálja felemelni onnan, ami nem sikerül neki.