Somogy Megyei Polgárőr Szövetség

Életet mentett a barcsi polgárőr

Kun Sándor, szolgálaton kívüli barcsi polgárőr, arra lett figyelmes, hogy a Béke utca és Bajcsy utca kereszteződésnél, egy fiatalember ül a hóban és egy idős néni próbálja felemelni onnan, ami nem sikerül neki.
Új polgárőr egyesület alakult Somogyban

A megye 78. polgárőr egyesületeként megalakult a Zákányi Polgárőr Egyesület, 20 fővel. Az alapító tagok Rozs János. ny. hőr. alezredest választották meg elnöknek, akit még két elnökségi társa segít az egyesület irányításában.

Téli szezon előtti megbeszélés a Siófoki Rendőrkapitányságon

2017. november 22.-én, Kasznár Gyula r. alezredes meghívására, a Siófoki Rendőrkapitányság épületében tartottak megbeszélést a téli szezonra felkészülve a Siófoki Rendőrkapitányság, a SMRFK Bűnmegelőzési Osztálya, Siófok Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, a Siófoki Üdülőtulajdonosok Egyesülete és a Balatoni Vízi rendészeti Rendőrkapitányság képviselői.A rendőrök és polgárőrök kitartása eredményre vezetett

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2017. november 20-án 18 óra 52 perckor érkezett bejelentés egy helyi lakostól, hogy édesanyja a délutáni órákban házuk udvaráról ismeretlen helyre távozott, a szomszédok sem látták és hollétéről nem tudnak.