Országos Polgárőr Szövetség


Dr. Janza Frigyes 70 éves

A napokban 70. születésnapját ünnepelte dr. Janza Frigyes, a Belügyminisztérium oktatási főszemlélője, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Fenntartó Testületének tagja, a Magyar Rendészettudományi Társaság főtitkára.

Bringára, polgárőrök!

Demonstratív, legalább kétszáz résztvevős legyen az idei „Tekerd körbe a Velencei tavat” polgárőr kerékpártúra, amely mellett még az első félévben meg kell rendezni Százhalombattán a Polgárőrség Országos Lövészversenyét kispuskával.


TÖOSZ – OPSZ állásfoglalás

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) és az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) 2017. február 17. napján megtartott együttes ülése „Az önkormányzatok és a polgárőrség együttműködésének tapasztalatai” című napirendi pontjának tárgyalása során a következő állásfoglalás született.Hatékonyabb együttműködés a TÖOSZ-al

Együtt ülésezett február 17-én, Budapesten az Országos Polgárőr Szövetség valamint a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöksége. A két szervezet közötti együttműködést elismerendő az értekezleten részt…


Felhívás adománygyűjtésre!

Ádám Kálmán rajkai polgárőrnek január 31-én tejesen leégett a háza. A család megsegítésére az OPSZ elnöke adománygyűjtést kezdeményezett. Az erről szóló körlevelet itt is közöljük….