Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége


Mikulás-nap a gyermekotthonban 

A Baranyai Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület felkérésére a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Magyar Honvédség, valamint a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület munkatársai 2017. december 5-én ajándékokat adtak át a Pécsi Gyermekotthon lakóinak Mikulás-napja alkalmából.
Advent idején is biztonságban

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranyai Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége közös sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire.


Bűnmegelőzési fórum Szentlőrincen

A karácsonyi és újévi ünnepeket megelőző időszakban jelentősen megnövekedik a bevásárlóközpontok és piacok forgalma, ami minden bizonnyal odavonzza a bűnözői csoportokat, ezáltal elszaporodhatnak a zsebtolvajlások, alkalmi lopások, gépkocsi feltörések.


Polgárőr továbbképzés Szászváron

Alapismereti oktatás és vizsgát szervezett a Szászvári Polgárőr Egyesület vezetősége. Ennek a kötelezően elvégzendő képzésnek a Vékényi Polgármesteri Hivatal biztosított helyet 2017.11.25-én, amelyen a szászvári és Vékényi polgárőrök közösen vettek rész.