Augusztus 20, polgárőr szemmel

A holnapi, augusztus 20-i tömegrendezvények kapcsán, az országban számos helyen kell majd számítani jelentős személy és gépjármű forgalomra.

Az önkéntes polgárőrök azért lesznek szolgálatba az elkövetkező két napban is, hogy az önök biztonságát és kényelmét szolgálják. Ezért azok jelzéseit jobbító szándékúnak tekintsék.

A polgárőrség kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a rendezvények körüli megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek. A rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében a megállási tilalommal jelzett területeken ne várakozzanak.

Bár veszélyes időjárásra nem kell számolni, az országos meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint lokális záporok, zivatarok lehetségesek. Az ország számos pontján rendeznek tüzijátékot. Inkább gyalogosan közelítsék meg a helyszínt, ezzel is elkerülhető lesz az utána keletkezett torlódások miatti kellemetlenség.

Kérjük a Rádió P olvasóit, fokozott figyelemmel közlekedjenek, és vegyék figyelembe a polgárőrök jelzéseit, irányításait.

Köszönjük.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn